Fier beton fasonat

Utilizarea otelului beton BST 500s pe piata constructiilor din Romania reprezinta o alternativa moderna de proiectare  impusa de seria de standarde EUROCODE.

Otelul beton BST 500s este vandut in general la acelasi pret cu otelul beton PC52 singura decizie in folosirea lui ramanand a proiectantului. Avantajele utilizari otelului beton  BST 500 in constructii sunt date de duritatea superioara fata de PC52 ce-i confera proiectantului posibilitatea de a reduce cantitatea de otel beton in proiect si automat costurile de constructie.

Greutatile specifice ale ambelor tipuri de otel beton PC52 SI BST 500s sunt urmtoarele:

Φ8mm 0,395kg/ml 4,75kg/bara 12ml
Φ10mm 0,617kg/ml 7,41kg/bara 12ml
Φ12mm 0,888kg/ml 10,7kg/bara 12ml
Φ14mm 1,208kg/ml 14,5kg/bara 12ml
Φ16mm 1,578kg/ml 18,94kg/bara 12ml
Φ18mm 1,998kg/ml 23,98kg/bara 12ml
Φ20mm 2,466kg/ml 29,6kg/bara 12ml
Φ22mm 2,984kg/ml 35,81kg/bara 12ml
Φ25mm 3,853kg/ml 46,24kg/bara 12ml

Greutatile specificate mai sus sunt specifice fiind posibil ca in urma cantariri sa existe mici diferente incadrate intr-o marja de eroare minima si maxima acceptata.

Otelul beton BST500s se poate folosi cu succes in toate tipurile de constructii din Romania in proiectele de rezistenta de la case/vile la hale, blocuri, malluri, spatii comerciale si orice tip de constructie civila sau industriala.

Heracles Imob Srl. vinde din stoc otel beton BST 500s si Pc52 , fasonat, colac sau la bara de 12ml productie Romania, Grecia, Bulgaria si Rep Moldova in Bucuresti, Jud Ilfov si localitatile limitrofe, orice cantitate comandata si distribuie in la nivel national cantitati de minim 20tone/comanda.

Otelul beton fasonat este insotit de declaratie de conformitate fasonator , declaratie de conformitate producator, certificat calitate producator, raport de incercari pentru fiecare diametru/sarja din comanda.

Otelul beton bara 12 ml este insotit de declaratie de conformitate vanzator, declaratie de conformitate producator, certificat de calitate producator.

Comenzile se onoreaza in 6 zile lucratoare pentru otel beton BST500s fasonat si 3 zile lucratoare pentru BST500s bara 12ml de la plata integrala.

Livrarea se efectueaza din depozitul din Bucuresti sau de la depozitele din Targoviste si Campina in functie de locatia santierului Dvs.

Lista preturi valabila de la data de 13-05-2017

Pretul la fier beton BST 500s fasonat este de   2,35lei/kg fara TVA.

Pretul la fier beton BST 500s bara 12ml este de 2,20lei/kg fara TVA

Preturile sunt loco depozit, transportul se calculeaza separat in functie de cantitatea comandata si locatia santierului. Pentru comenzi mai mari de 20tone va rugam cereti oferta de pret telefonic la 0749296886 sau pe email la office@preturibeton.ro

La achizitia de fier beton fasonat si de beton la cifa prin societatea noastra beneficiati de tranport gratuit la otel beton indiferent de cantitatea comandata.

Multumim ca ati ales HERACLES IMOB SRL.

Pentru comenzi de fier beton fasonat va rugam sa accesati siteul www.pret-fierbeton.ro . sau sa sunati la nr 0749296886

 

 

 

Oferta beton Bucuresti

pret-beton.ro . lider in comertul online a materialelor de constructii asigura livrarea de beton pentru Bucuresti si Ilfov prin colaborarea cu 4 statii de beton de renume situate strategic in cele patru puncte cardinale ale Bucurestiului.

Bucuresti sud beton asigura livrarea betonului pentru urmatoarele localitati : Bragadiru, Magurele , Daresti, Cornetu Clinceni , Domnesti Sos. Alexandriei cartier Haliu, Jilava.etc.
Citeste Tot

Turnarea şi compactarea manuală a betonului

Turnarea betonului se face de preferinţă, direct din mijlocul de

transport, de exemplu dintr-o bena adusa deîn- cofrai deoarece fiecare transbordare favorizează segregarea.

Intrucat in unele cazuri  de exemplu capacitate    de transport si placă cu armaturi subţiri  s-ar putea ca deversa rea directă a betonului să producă deformarea armaturilor, betonul poate fi turnat prin intermediul unui jgheab.

Dacă dimensiunile elementelor de construcţie sunt mici şi capacitatea mijlocului de transport este mare, mai raţional este ca betonul să se descarce pe o platformă din care să se toarne in cofraje,
Citeste Tot

Controlul armaturile la turnarea betonului

  1. Controlul armăturilor. La controlul armăturilor, betoniştii trebuie să urmărească în special ca să se păstreze distanţele dintre armăturile principale ale grinzilor  în aşa fel incit să poată pătrunde betonul printre ele şi ca acoperirea cu beton a armăturilor să nu fie mai mică decît cea prevăzută în proiect (să existe distanţieri suficienţi între armăturile principale şi cofraj).

Nu este permis ca pe armături să existe rugină neaderentă, murdării, pastă de ciment uscată, ulei etc., care reduc aderenţa dintre beton şi oţel. In caz contrar, armăturile se vor curăţi, în special cu perii de sarmă .

Controlul cofrajelor

Controlul cofrajelor şi susţinerilor lor. După terminarea lu­crărilor de  cofraj, acestea sunt verificate şi recepţionate de condu­cerea şantierului, care le predă echipei de fierari-betionişti. Aceştia execută lucrările de armare. După verificarea şi recepţia lor, ele sînt predate betoniştilor, dare încep să-şi monteze căile pentru trans­portul betonului. De la preluarea lucrărilor de cofraj e şi pînă la începerea celor de betonare a trecut un timp, în care s-au mai putut produce unele defecţiuni.
Citeste Tot

CONDIŢIILE GENERALE DE TURNARE ŞI COMPACTARE A BETONULUI MONOLIT

Condiţiile generale care trebuie avute în vedere înaintea şi în timpul turnării betonului. Punerea în operă a betonului este una din operaţiile cele mai importante în realizarea construcţiilor de beton si beton armat. Rezistenţa şi durabilitatea unei construcţii depinde în cea mai mare măsură de grija şi atenţia care s-au dat turnam

şi compactării betonului.
Citeste Tot

Oferta beton Iulie 2014

Pentru luna Iulie 2014 , pret-beton.ro va propune preturi promotionale la beton pentru Bucuresti si Ilfov :

Oferta beton B150 C8/10           – 183 lei/mc

Oferta beton B200 c12/15          – 191 lei/mc

Oferta Beton B250 C16/20        – 199 lei/mc

Oferta Beton B300 c18/22,5     – 213 lei/mc

Oferta Beton B350 C20/25        – 224 lei/mc

 

Preturile nu contin Tva . serviciul de pompare se taxeaza separat in functie de cantitatea comandata /turnare .

Citeste Tot

Cabinet avocat Iasi

Asistenta juridica pentru toate operatiunile comerciale ale pret-beton.ro din Bucuresti, Iasi si Cluj este asigurata de Cabinetul  de Avocat Adrian Fiuciuc, cu sediul în Iasi, Str. Tatarasi nr. 65, www.fiuciuc.ro

Cabinetul de Avocat Adrian Fiuciuc este specializat in :

  • Daune Morale – rezultate din vatamari corporale / deces, cauzate de accidente rutiere
  • Recuperari Creante
  • Cetatenie & Imigrari
  • Drept Civil
  • Drept Comercial – Contracte, dosare de Insolventa sau Faliment, înfiintari SRL/SA
  • Drepturi Reale – Proprietati Imobiliare
  • Dreptul Familiei
  • Dreptul Muncii

Case la rosu

Prin lansarea siteului manoperaconstructii.ro .Societatea noastra  isi doreste sa devina executantul Dvs pentru orice tip de manopera . Societatea noastra este specializata  in constructia de case la rosu si in furnizarea materialelor de constructii necesare acestui tip de constructie fapt ce reduce considerabil costul de executie.