Preturi Beton Prezentare

Pret-beton.ro, este primul site dedicat comertului online pentru beton proaspat in Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov prin intermediul caruia s-a comercializat in perioada 2009-2014 intre 300 si 1000 mc de beton proaspat lunar. Pret-beton.ro, s-a remarcat prin raspunsul promt la cerintele clientilor si al producatorilor de beton avand o dezvoltare permanenta si fiind administrat de personal specializat in comertul online si in comercializarea materialelor de constructii .

Pret-beton.ro, colaboreaza in regim de compensare sau ca mijloc de promovare cu statiile de beton din Bucuresti si Judetul Ilfov, pastrand o directie clara pentru informarea corecta si in timp real al consumatorului de beton prin afisarea de preturi la beton actualizate permanet si servicii de vanzare beton rapide si adaptate la nevoile clientului.

Pentru anul 2015 pret-beton.ro isi doreste sa devina principalul mijloc de comercializare a betonului proaspat si un reper al transparentei fata de client.

Pentru statii de beton ce doresc sa devina partener pret-beton.ro, va asteptam sa ne contactati la email : office@preturibeton.ro sau la telefon 0749 296 886

Multumim ca ati ales pret-beton.ro !