Pret-beton.ro, este un site dedicat producatorilor si consumatorilor de beton din Romania. Pret-beton.ro comercializeaza beton proaspat in Municipiul Bucuresti si  Judetul Ilfov si promoveaza vanzarea betonului in Cluj, Iasi, Brasov si Craiova .

Pentru Bucuresti si Judetul Ilfov pret-beton.ro a incheiat contracte de colaborare cu patru statii de beton situate pe centura Bucuresti, in Nord, Sud, Est si Vest, respectiv localitatile Bragadiru, Otopeni, Ciorogarla si Stefanesti, reducand astfel pretul transportului la beton si acoperind toate sectoarele din Bucuresti.

Pret-beton.ro colaboreaza in sistem barter cu statiile de beton livrand agregate de balastiera in schimbul betonului proaspat si este lider in promovarea online a materialelor de constructii prin detinerea in portofoliu a 15 siteuri specializate.

Oferta de beton cuprinde toate clasele clasice de beton dar si betoane speciale preparate cu agregate concasate de cariera (granit) si ciment special.

1)Oferta beton C8/10, denumire veche B150 , beton usor de pus in opera numit si” beton de umplutura ” folosit la gropi, fundatii de case , blocuri si elevatii usoare . este compus din patru tipuri de agregate si folosit in majoritatea lucrarilor de constructii.

2)Oferta beton C12/15,denumire veche B200, un beton intermediar ce poate fi folosit atat ca beton pentru umplutura dar si beton pentru stalpi si placi de rezistanta la constructii usoare in functie de proiect (de ex. de tip P+M). Se prezinta in doua forme: pompabil cu diametru maxim la agregate 16mm, si nepompabil cu diametru agregate 31mm.

3)Beton C16/20, denumire veche B250. Cel mai uzual beton folosit in constructiile civile din Romania , betonul de baza pentru placi , stalpi , elavatii si alte structuri de rezistenta ce se produce din patru tipuri de agregate(nisip,4-8,8-16,16-31), ciment, apa si aditivi dupa caz. Este folosit la elementele de rezistenta pentru constructiile de tip P+1+M. Pret-beton.ro garanteaza calitatea agregatelor folosite la producerea betonului comercializat , colaborand cu cea mai mare balastiera din bazinul mineralier Arges , cu o capacitate de extractie de 200 tone/ora ce comercializeaza agregate de balastiera celor  mai mari producatori de beton din Bucuresti si Judetul Ilfov.

4)Oferta beton C18/22,5,denumire veche B300. Beton de rezistenta cu un grad mare de compactare folosit in general la constructiile de tip P+2+M , in functie de proiect. Este un beton care impreuna cu armatura din otel beton ofera o rezistenta sporita oricarui tip de lucrare la care este folosit inclusiv stratului de fundatie la drumuri. Betonul B300 se mai foloseste in functie de proiect si la constructiile clasice de tip vila P+1+M fiind recomandat ca maxim de rezistent pentru aceste tipuri.

5)Vanzare beton C20/25, denumire veche B350. Beton de rezistenta folosit la majoritatea constructiilor civile si industriale cu precadere la turnarea platformelor, parcarilor, drumurilor de acces pentru mare tonaj, elemente de rezistenta la poduri si alte lucrari importante . Betonul B350 se caracterizeaza printr-o rezistenta deosebita la inghet-dezghet, intarire omogena, prelucrarea usoara a suprafetelor si reducerea timpului de executie. In contactul cu armatura de fier beton betonul B350 ofera un element de rezistenta deosebit in orice tip de constructie. pret-beton.ro ofera cele mai bune preturi pentru Bucuresti si Ilfov la beton .

6)Beton C25/30, denumire veche B400. Beton special folosit la constrctiile industriale si civile in general ca strat de baza pentru platforme industriale si drumuri . Preparat cu un ciment special fata de tipurile de betoane de mai sus, betonul B400 se poate folosi la cladirile cu regim de inaltime de peste 4 etaje . Preturile la betonul B400 sunt cu mult mai mari fata de un beton uzual pana in clasa B350 datorita cantitatii de ciment folosit la prepararea lui dar si a tipului special de ciment. Pret-beton.ro asigura vanzare de beton B400 colaborand cu cei mai mari producatori de beton din tara.

7)Beton stabilizat 4 si 6 % ciment. Un material nelipsit la fundatia drumurilor , soselelor si autostrazilor ce se remarca prin intarire omogena,densitate superioara, risc redus de capilaritate, rezistenta la ingheturi/dezgheturi succesive si evitarea riscului de priza a cimentului. pret-beton.ro ofera beton stabilizat in Bucuresti, Ilfov, Cluj , Iasi si Brasov la cele mai competitive preturi.

8)Beton Bcr 4 si 4,5 . Denumit si beton rutier este folosit in majoritatea lucrarilor de drumuri ca strat de contact pentru trafic usor si greu. Betonul rutier este preparat cu ciment special si agregate concasate de cariera, respectiv granit. Datorita compozitiei speciale betonul rutier Bcr 4,5 are un pret ridicat fata de betoanele normale si este recomandat pentru sistemul rutier din tara dar si la orice beneficiar ce isi doreste realizarea unui drum privat de durata. Pret-beton.ro ofera preturi competitive la betonul Bcr4,5 pentru Bucuresti si Ilfov.

Informatiile prezentate mai sus sunt cu caracter general, in functie de proiect folosirea tipului si a retetei de beton fiind diferita.

Pentru o informare eficientă şi competitivă vă prezentăm listele de preţuri la toate clasele de beton in orasele acoperite de pret-beton.ro.

Toate clasele de beton comercializate sunt însoţite de Certificat de Conformitate respectând normele tehnologice în vigoare.

Calitatea betonului este controlată şi garantată prin analize specifice facute de laboratoare autorizate.

Automalaxoarele sunt sigilate şi se desfac la locul de punere în operă a betonului iar seria sigiliului este trecută în avizul de expediţie.

 

Pret-beton.ro caută colaboratori în toate judetele din ţară pentru dezvoltarea site-ului în scopul informării corecte şi eficiente a consumatorului.