Oferta beton Bucuresti

pret-beton.ro . lider in comertul online a materialelor de constructii asigura livrarea de beton pentru Bucuresti si Ilfov prin colaborarea cu 4 statii de beton de renume situate strategic in cele patru puncte cardinale ale Bucurestiului.

Bucuresti sud beton asigura livrarea betonului pentru urmatoarele localitati : Bragadiru, Magurele , Daresti, Cornetu Clinceni , Domnesti Sos. Alexandriei cartier Haliu, Jilava.etc.

Bucuresti sud beton comercializeaza urmatoarele tipuri de beton preparate dupa reteta proprie a statiei de beton situata pe centura Bucuresti in dreptul localitatii Magurele: Beton B150 , Beton B200, Beton B250 , Beton B300, Beton B350,Beton B400, Beton b450, Sapa , si balast stabilizat . La cerere statiia de beton sud poate produce orice tip de beton respectand reteta impusa si normele tehnologice in vigoare .

Pret-beton.ro . colaboreaza in regim de barter cu majoritatea statiilor de beton respectiv livreaza agregate de balastiera necesare la producerea betonului statiilor de beton si primeste in schimb beton proaspat. Avantajul colaborarii cu statii de beton situate in toate punctele cardinale ale Bucurestiului este obtinerea de preturi competitive la beton prin distanta redusa fata de locatia de turnare a betonului respectiv un pret mai mic pentru transport.

Bucuresti nord beton ofera preturi competitive la beton si deserveste urmatoarele localitati situate in zona de Nord a Bucurestiului: Otopeni , Corbeanca, Peris , Balotesti, Pipera , Tunari , etc … preturile la beton pe zona de nord pot fi diferite de celelalte zone limitrofe  Bucurestiului din cauza distantei mai mari fata de balastiere si implicit de pretul agregatelor de balastiera si a transportului.

In functie de cantitate necesara de beton si distanta fata de statie va putem face o oferta de beton personalizata , pret-beton.ro. asigura personal specializat  la toate turnarile de beton comercializat  .Pentru zona de nord oferta de beton pentru un m3 beton, B250. este de 193 lei cu transport inclus pe 10km /sens fata de statia de beton situata pe centura Bucuresti in dreptul Localitati Otopeni .

Bucuresti Nord beton ofera spre comercializare toate tipurile clasice de beton si sape , la cerere se poate produce dupa o reteta speciala dedicata unui anumit proiect orice tip de beton .

Bucuresti est beton ofera cele mai bune preturi la m3 beton proaspat cu transport inclus 10 km pe sens de la statia de beton situata pe centura Bucuresti in dreptul localitati Stefanesti , si deserveste sectoarul 2 si urmatoarele localitati invecinate: Afumati ,Volunatri , Dascalu , Cernica , Gagu , Petrechioaia , Ganeasa , Branesti , Islaz , Balaceanca, Glina si localitati apropiate. Pentru distante ce depasesc 10 km /sens fata de statia de beton transportul se taxeaza separat cu 9 lei/km. si este negociabil in functie de cantitatea de beton comandata.

Bucuresti est beton ofera spre vanzare toate tipurile de beton clasice : B150, B200 , B250, B300,B350, B400, B450, sapa 0-3, sapa 0-7, balast stabilizat 4% ciment , balast stabilizat 5 % ciment . la cerere se poate produce beton special cu agregate concasate de cariera Bcr 4,5 si ciment special.

Pentru oferta de beton in zona de est a Bucurestiului si Sectorul 2 va asteptam la office@pret-beton.ro

Bucuresti Vest beton ofera cel mai bun pret pentru beton B250 /m3 din statia de beton situata in localitatea Ciorogarla ce deserveste sectoarele 5 si 6 si urmatoarele localitati invecinate: Com Rosu , Mogosoaia, Clinceni , Dragomiresti, Bacu si zone apropiate , Oferta pentru un m3 de beton B250 este de 190 lei cu transport inclus pe 10 km sens fata de statie valabila de la 1-05-2012 . pentru preturi la restul claselor de beton vizitati oferta de beton Bucuresti .

Distantele suplimentare se taxeaza separat cu 9lei/km si sunt negociabile in functie de distanta si cantitataea de beton comandata. Oferim spre inchiriere pompa de beton fixa cu o lungime a furtunului de maxim 80 ml. si vibrator de beton la 110 lei/ turnare .

Bucuresti vest beton produce in statia de beton din Ciorogarla toate tipurile clasice de beton dar si betoane speciale cu piatra concasata de cariera (granit) pentru drumuri si constructii speciale.

Pentru toate turnarile efectuate prin societatea noastra asiguram pompe de beton de diferite dimensiuni :

Pompa beton brat 24ml/ 250 lei ora

Pompa beton brat 34ml/350 lei ora

Pompa beton 41 ml/ 400 lei ora

Pompa beton 44 ml/450 lei/ ora

Pompa fixa beton furtum 80 ml , 180 lei ora.

Vibrator beton 110 lei/ turnare .

Pentru turnari mai mari de 50 m3(TURNARE), Pret-beton. ofera POMPA si vibrator pentru  beton GRATUIT.

La toate turnarie efectuate prin societatea noastra va fi prezent un reprezentant ce va asigura buna desfasurare a puneri in opera a betonului.

 

 

2 Comentarii

  • Stamate Liviu

    Buna ziua Ma numesc Stamate Liviu si ma intereseaza sa torn in comuna Darvari un planseu de 260 de metri patrati cu grosimea de 15 cm Find o parcare pentru tiruri, ma gandesc la un beton mai tare ( b250 ) cat ma costa achizitia betonului si in ce conditii ( pompa, transport, etc ) Va multumesc ! Numar de contact : 0720317563

  • Stamate Liviu

    Buna ziua Ma intereseaza o oferta pentru turnarea unei cantitati de 58 de metri cubi de beton b250 in vederea amenajarii unei parcari in Ciorogarla Armatura si cofragul este executate Ma intereseaza turnarea betonului cu o echipa de la dumneavoastra Daca puteti sa imi faceti o oferta de pret datele mele de contact sunt : Stamate Liviu 0765444539 Va multumesc !

  • Scrie un comentatiu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *