Statii beton Bacau

Preturi beton Bacau

Preturi beton Bacau 

Orasul Bacau este un adevarat centru comercial din regiunea Moldovei. Cu doua hidrocentrale pe raul Bistrita, cu un aeroport international care transporta zilnic mii de pasageri, cu o istorie de peste 600 de ani si cu un teritoriu impanzit de cadre naturale interesante, atrage mereu oameni care isi doresc sa lucreze sau sa traiasca aici.

Nu mai putin de 140 000 de oameni locuiesc in Bacau, atat in locuinte individuale, cat si in blocuri de locuinte, iar piata de locuinte este una foarte dinamica, mereu construindu-se noi cladiri destinate mediului privat. 

Betonul, cel mai folosit material
Desi exista si variantele unor constructii de metal, lemn sau caramida, betonul este cel mai folosit material, mai ales atunci cand vine vorba despre structuri. La majoritatea cladirilor se foloseste beton armat, deoarece asigura durabilitate, se toarna usor, se exploateaza usor si este destul de ieftin.

In functie de armatura, exista mai multe tipuri de beton armat:

Beton armat cu fibre. Este o solutie prin care armarea se face direct in statia de betoane. Betonul poate fi turnat direct in cofraje, fara a mai fi nevoie de armare clasica;
Beton armat cu fier. Este cea mai simpla solutie de armare si se face cu plase sudate din fier. Grosimea fierului poate sa difere in functie de specificatiile din proiect;
Beton armat cu otel. Este cel mai solid si poate face fata unor incarcaturi uriase. Se foloseste adesea la stalpi sau fundatii.
Betonul armat se regaseste in stalpi, fundatii si placi, iar calitatea lui depinde foarte mult de modul de preparare a betonului. Tocmai de aceea, este recomandat sa se opteze pentru un beton atent preparat, cu respectarea stricta a retetelor.


Putem livra beton de cea mai buna calitate in Bacau si imprejurimi
Pentru cei care construiesc in Bacau sau in localitatile de langa (Margineni, Barati, Magura, Sarata, Nicolae Balcescu, Rusi-Ciutea, Legea Veche, Dospinesti, Saucesti, Lilieci, Valea Budului, Valea Seaca, Buchila Hemeius, Itesti, etc ) , oferim o sursa excelenta de beton de cea mai buna calitate. Indiferent de reteta de beton pe care o cauti, o putem gasi la cel mai mic pret pentru tine si o putem aduce pana pe santier, in cife sigilate, insotite de toate documentele necesare.

Colaboram cu cele mai importante statii de beton din zona si asiguram o livrare prompta pana pe santier, la cele mai mici preturi de pe piata.

Pentru a beneficia de serviciile pe care le oferim, tot ceea ce ai de facut este sa ne contactezi.