Statii beton Baia mare

Preturi beton Baia Mare

Preturi beton Baia Mare 

Numarul celor care aleg sa locuiasca in Baia Mare este de peste 145000, ceea ce transforma capitala judetului Maramures intr-un important centru economic si cultural. 

Situat pe cursul raului Sasar, la poalele muntilor Gutai, Baia Mare este extrem de atractiv din punct de vedere al cadrului natural, ceea ce da nastere unui numar mare de santiere. Oamenii vor sa locuiasca si vor sa lucreze aici, asadar, in fiecare an sunt ridicate case, blocuri si cladiri de birouri sau industriale.

Statiile de beton din zona, din ce in ce mai cautate 
De-a lungul istoriei, constructiile au fost ridicate cu materiale diverse: lemn, pamant, caramida, etc. In ultimele decenii insa, betonul a devenit materialul principal.

Statiile de beton din Baia Mare sunt, asadar, foarte solicitate, ceea ce creeaza un adevarat risc pentru cei care doresc sa construiasca rapid: exista riscul ca necesarul de beton sa nu fie acoperit in timp util.

Tocmai de aceea, am creat Pret-Beton.ro

Ce este Pret-Beton.ro ?
Este locul de unde poti achizitiona beton de cea mai buna calitate, la preturi mai mult decat decente. 

Colaboram cu mai multe statii de beton din Baia Mare si din jurul orasului, in asa fel incat sa putem livra rapid necesarul de beton atat in localitate, cat si in localitatile invecinate. Putem livra cu promptitudine in Ulmoasa, Baita, Magheraus, Sasar, Recea, Mocira, Lapusel, Catalina, Satu Nou de  Jos, Ocolis, Grosi, Satu Nou de Sus, Tautii de Sus, Firiza sau alte localitati din apropiere.

Livrarea se face in cife sigilate, iar betonul este preparat atent, in asa fel incat sa faca fata oricarei lucrari.

Capacitatea cumulata de productie a statiilor de beton este de peste 1000 mc/zi, in asa fel incat sa putem acoperi tot necesarul din zona.

Sfaturi pentru turnarea betonului pe timp de iarna
In mod normal, betonul se toarna in anotimpul cald. Totusi, se poate turna si pe timp de iarna, atata vreme cat se respecta o serie de criterii.

O optiune pentru turnarea betonului pe timp de iarna este incalzirea suprafetelor turnate si folosirea unor cofraje incalzite.

O alta varianta este incalzirea componentilor betonului: cimentul la 50 de grade Celsius, agregatele la 65 de grade Celsius si apa la 100 de grade Celsius.

Cea de-a treia varianta este prin folosirea unor aditivi antiinghet. Exista mai multi aditivi ce pot fi folositi in amestecul de beton si au proprietati excelente, permitand intarirea normala a fundatiei, stalpilor sau altor parti din constructie.