Statii beton Braila

Preturi beton Braila

Pret Beton Braila 

Braila este unul dintre principalele orase ale Munteniei, situat pe malul stang al Dunarii. Acest oras are o istorie veche de aproape 7 secole si a reprezentat tot timpul o zona importanta de transport si comert.

O buna perioada de vreme ( intre 1554 si 1828) orasul a fost ocupat de turci. Acest lucru se vede in arhitectura cu influente orientale, care isi face simtita prezenta chiar si la constructii modernem, realizate pe structura de beton armat. 

Astazi, in Braila exista peste 180 000 de locuitori iar modul in care evolueaza orasul este unul constant. In ultimii ani, foarte multi oameni au ales sa se mute in jurul Brailei, in orase precum Lacu Sarat, Cazasu, Baldovinesti sau Petroiu, ceea ce a dus la o cerere mare de beton si la o dezvoltare  a acestei piete.

Chiar daca exista destul de multe statii de beton in apropierea orasului si pentru multe lucrari oamenii apeleaza la betonul facut direct pe santier, te poti lovi de situatia neplacuta in care sa ai nevoie de beton si sa nu il poti avea la timp. In aceste momente poti sa apelezi la noi.

Cine suntem si ce facem?
 Suntem o echipa de profesionisti care a dezvoltate pret-beton.ro, cu scopul de a-i ajuta pe toti beneficiarii unor constructii sa aimba mereu la indemana beton la cel mai mic pret si de cea mai buna calitate. 

Colaboram cu cele mai importante statii de beton din zona Brailei si atunci cand ne contactezi gasim cel mai bun pret, de la cea mai apropiata statie. Scopul este acela de a oferi un beton de calitate, la un pret corect.

Livram betonul in cife sigilate, insotit de avize de expeditii si de declaratii de conformitate si ne asiguram ca ajunge la destinatie in cea mai buna stare. Daca este nevoie, asiguram si servicii de pompare cu pompe tip elefant ( de 34 ml, 28 ml si 42 ml).

Ce tip de beton putem livra si in ce localitati?
Putem livra toate tipurile de beton necesare unei constructii : B150, B250, B350 sau B400, in asa fel incat fundatiile, elevatia, placile, stalpii, grinzile si trotuarele turnate sa fie foarte rezistente in timp.

Ne poti contacta daca esti din Braila sau din localitatile din jurul orasului ( Baldovinesti, Pietroiu, Cazasu, Lacu Sarat, Albina, Chisani, Vadeni, Silistea, Martacesti si altele). Indiferent de cat de greu accesibil este santierul si de zona in care se afla localitatea in care construiesti, ne asiguram ca te vei bucura de un beton bun si ieftin.