Statii beton Cluj

Preturi beton Cluj

Preturi beton Cluj Napoca

Orasul Cluj Napoca si numeroase localitati de langa au cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Cartiere precum Manastur sau Someseni, precum si localitati precum Baciu, Floresti, Feleacu sau Sannicioara s-au dezvoltat vazand cu ochii, an de an aici ridicandu-se din ce in ce mai multe case, blocuri, cladiri industriale sau chiar cladiri de birouri si implicti a crescut cererea de beton si produse de statii de beton

Data fiind zona, precum si obisnuinta constructorilor, cel mai folosit material folosit la ridicarea tuturor acestor cladiri a fost betonul.In zona Cluj Napoca exista mai multe statii de beton cu preturi la beton pe diferite tipuri si care pot sa includa sa nu transportul betonului la santier in Cluj

O piata atat de bogata a atras un numar mare de producatori de beton ( statii de beton), care au inceput sa isi imbunatateasca serviciile pentru a putea face fata concurentei prin practicarea unor preturi la beton avantajoase pentru clienti. Astfel, cei care doresc sa isi construiasca astazi o locuinta se pot bucura de cele mai bune preturi beton si de servicii excelente din partea companiilor care prepara si transporta acest beton in Cluj:

Promptitudine in livrare;
Respectarea tuturor normelor impuse de autoritati;
Consultanta privind tipul de beton necesar pentru fiecare proiect in parte;

Lista de preturi beton prezentata mai jos nu reprezinta o oferta de vanzare din partea Heracles Imob Srl. pentru oferta de pret beton personalizata proiectului Dvs. va rugam folositi calculatorul de pret beton din prima pagina a website-ului, sau sunati la numarul de telefon 0720316316 pentru consultanta specializata in achizitia de beton in Cluj Napoca. 

Localitatea  Clasa beton Specificatii tehnice Pret beton cu TVA
Cluj Napoca Beton C8/10(B150) S2 nepompabil 333lei/mc
Cluj Napoca Beton C8/10(B150) S3 pompabil 332lei/mc
Cluj Napoca Beton C12/15(B200) S2 nepompabil 349lei/mc
Cluj Napoca Beton C12/15(B200) S3 pompabil 351lei/mc
Cluj Napoca Beton C16/20(B250) S2 nepompabil 365lei/mc
Cluj Napoca Beton C16/20(B250) S3 pompabil 369lei/mc
Cluj Napoca Beton C20/25(B350) S2 nepompabil 383lei/mc
Cluj Napoca Beton C20/25(B350) S3 pompabil 387lei/mc
Cluj Napoca Beton C25/30(B400) S2 nepompabil 398lei/mc
Cluj Napoca Beton C25/30(B400) S3 pompabil 401lei/mc
Cluj Napoca Transport beton Capacitate cife 9mc 18lei/km
Cluj Napoca Servicii pompare Pompa tip elefant(24-36ml) 570lei/ora
Cluj Napoca Servicii pompare Pompa fixa(coloana 70ml) 300lei/ora, minim 2 ore
Cluj Napoca Aditivi beton Impermeabilizare(Penetron/Sika 90lei/mc
Cluj Napoca Aditiv beton Accelerator priza 28lei/mc
Cluj Napoca Aditiv beton Intarzietor priza 28lei/mc
Cluj Napoca Stationare cifa  Peste 30min/turnare 200lei/30min

 

La cerere putem produce toate tipurile de beton in Cluj Napoca, respectiv calsele folosite in proiecte cu grade ridicate de rezistenta: Beton C30/37, Beton C32/40, Beton C35/45, Beton Bcr 3,5, Bcr 4, Bcr 4,5 si alte clase speciale. Pentru preturi beton personalizate proiectului Dvs din Cluj Napoca, va rugam sa folositi calculatorul de pret beton din prima pagina sau sa ne contactati telefonic la 0720316316

Daca ai nevoie de beton la pret bun in Cluj Napoca si imprejurimi, ti-l aducem in cel mai scurt timp
Suntem familiarizati cu aceasta piata si de mai multi ani ne straduim sa oferim cel mai bun beton de pe piata si cele mai echilibrate servicii. Astfel, indiferent ca ai nevoie de beton in Manastur, Baciu, Floresti sau in centrul Clujului, suntem pregatiti sa il aducem si sa te ajutam cu turnarea lui. 

Iti trimitem cel mai bun beton, in functie de nevoile pe care le ai, il transportam in cife zigilate si ne asiguram ca acesta ajunge direct pe santier, indiferent cat de greu este accesul catre el. Avem mai multe pompe de tip elevant, in asa fel incat sa putem asigura servicii de pompare pentru cantitati mari de beton chiar si prin cele mai dificile spatii.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand torni beton?
Daca apelezi la noi, un prim pas l-ai facut: ai beton ieftin, de cea mai buna calitate. Este foarte important ce faci cu el ulterior, insa. Astfel, pentru a te asigura ca acesta face fata cu brio conditiilor meteo din Cluj, trebuie sa ii asiguri conditii optime de turnare ( temperaturi intre 5 si 30 de grade Celsius), sa acorzi atentie modului in care este turnat ( de la o inaltime de maxim 60 de centimetri) si sa te asiguri ca uscarea se face corect.

In cazul in care turnarea betonului este obligatorie intr-o perioada cu temperaturi extreme, este important ca acesta sa fie amestecat cu diversi aditivi care sa ii imbunatateasca proprietatile.

Multumim ca ati ales pret-beton.ro.