Pret beton Cluj

Statii beton Cluj Napoca

Pret-beton.ro, ofera clientilor sai cele mai bune servicii in livrarea betonului din statie in Cluj Napoca. Cele 18 cife cu capacitate 9mc, asigura un flux constant de beton produs in cele doua statii de beton situate in zona industriala si in zona vest , Cluj Napoca, locatii ce asigura acoperire totale pentru Cluj si zona limitrofa.  Cu o capacitate de productie cumulata de 900mc/zi. statiile de beton din Cluj Napoca pot asigura betonul in orice tip de santier situat pe o raza de 40km fata de Cluj Napoca.  Pentru comenzi de beton va rugam sa folositi calculatorul de pret beton din prima pagina a web-site-ului sau sa sunati la 0720316316 pentru consultanta specializata in achizitia de beton.

Statiile de beton din Cluj Napoca, produc urmatoarele clase de beton :

Beton C8/10, in doua retete- varianta pompabila si varianta nepompabila, un beton folosit in general la egalizarile fundatiilor si la lucrari ce nu necesita armatura si fara importanta in rezistenta constructiilor din Cluj Napoca. Pretul la beton C8/10 pleaca de la 217lei/mc loco statie si se calculeaza personalizat pentru fiecare santier in parte, in functie de distanta fata de statia de beton si de cantitatea necesara in proiect. Pretul transportului este de 12lei/km si se calculeaza pentru distanta dus-intors. 

Beton C12/15, in doua retete- pompabil cu agregate de pana la 16mm si nepompabil cu agregate de pana la 31mm. folosit in santierele din Cluj la fundatii, alei pietonale, fundatii de gard si lucrari cu grad mic de risc seismic. Pretul la beton C16/20 pleaca de la 227lei/mc loco statie si se calculeaza personalizat pentru fiecare santier in parte, in functie de distanta fata de statia de beton si de cantitatea necesara in proiect. Pretul transportului este de 12lei/km si se calculeaza pentru distanta dus-intors. 

Beton C16/20, pompabil sau turnat direct din automalaxor, este un beton folosit in general la toate elementele de constructie pentru proiectele de case sau anexe cu regim mic de inaltime. Pretul la beton C16/20 pleaca de la 240lei/mc, loco statie, pentru betonul care se toarna din cifa si 245lei/mc pentru betonul turnat cu pompa. Pretul final, se calculeaza personalizat pentru fiecare santier in parte, in functie de distanta fata de statia de beton si de cantitatea necesara in proiect. Pretul transportului este de 12lei/km si se calculeaza pentru distanta dus-intors. 

Beton C20/25, cu agregate maxim 16mm, pompabil sau care se toarna din cifa cu agregate maxim 31mm, beton folosit la fundatii, elevatii, placi, stalpi, centuri, grinzi sau alte elemente de constructie in santierele din Cluj Napoca pentru proiecte de inaltime mica si medie. Pretul la beton  C20/25)(B350) pleaca de la 255lei/mc loco statie si se calculeaza personalizat pentru fiecare santier in parte, in functie de distanta fata de statia de beton si de cantitatea necesara in proiect. Pretul transportului este de 12lei/km si se calculeaza pentru distanta dus-intors. 

Beton C25/30, beton cu rezistenta superioara folosit la toate elementele de constructie ce necesita un beton de inalta calitate si cu grad mare de rezistenta, pentru fundatiile de blocuri, vile, piloni, drumuri platoforme industriale..etc. Pretul la beton C25/30 pleaca de la 267lei/mc loco statie si se calculeaza personalizat pentru fiecare santier in parte, in functie de distanta fata de statia de beton si de cantitatea necesara in proiect. Pretul transportului este de 12lei/km si se calculeaza pentru distanta dus-intors. 

Beton C30/37, beton C32/40, beton C35/45, beton Bcr 3,5, beton Bcr 4, beton Bcr 4,5. sunt betoane cu grad ridicat de rezistenta, folosite in lucrari de infrastructura rutiera sau lucrari de mare importanta. Pentru toate clasele de beton produse in statiile de beton din Cluj Napoca, exista certificare si se elibereaza declaratii de conformitate produs. 

Unde livram beton in Cluj Napoca?

Livram beton de calitate in toate cartierele Clujului :

 • Grigorescu
  Mănăştur
  Zorilor
  Mărăşti
  Dâmbul Rotund
  Gheorgheni
  Gruia
  Bună Ziua
  Iris
  Andrei Mureşanu
  Bulgaria
  Centru
  Gară
  Între Lacuri
  Someşeni
  Grădini Mănăştur
  Hidelve,
  Sopor, 
  Borhanci,
  Becaş, 
  Făget, 
  Zorilor Sud 
  Tineretului

In toate zonele limitrofe :Florești, Apahida, Baciu, Gilău, Aghireșu, Bonțida, Jucu, Cojocna, Feleacu, Chinteni, Căpușu Mare, Căianu, Gârbău, Sânpaul, Tureni, Băișoara, Râșca, Ciurila, Săvădisla, Borșa, Aiton si alte localitati aflate intr-o raza de 50km fata de Cluj Napoca. 

Asiguram transport si pompare pentru orice tip de lucrare situata in Cluj Napoca. 

Heracles Imob. Srl. este o companie dedicata clientilor sai, specializata in comertul betonului, online, avand reprezentare in 20 de orase din Romania. Reprezentam pe baza de contract cele mai mari companii din Romania, specializate in productia de beton si suntem in contiunua extindere. Punem accentul pe calitatea produselor si a serviciilor conexe in livrarea betonului produs in statie si colaboram doar cu statii consacrate si certificate in productia de beton.

Multumim ca ati ales Heracles Imob Srl.