Statii beton Iasi

Preturi beton Iasi

Preturi beton Iasi

Cu o populatie de aproape 300 000 de locuitori si o zona metropolitana care numara peste 500 000 de suflete, Iasiul este unul dintre cele mai importante orase ale Romaniei, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere cultural. Este primul oras din tara in care a fost construita o universitate, este capitala regiunii istorice Moldova si este unul dintre orasele magnetizante pentru tinerii romani care doresc sa termine o facultate si sa aiba o cariera de succes.

Pe baza unei economii puternice, domeniul constructiilor merge foarte bine. An de an se construiesc mii de locuinte noi si zeci de cladiri de birouri si cladiri industriale. Pentru majoritatea acestor constructii este nevoie de beton, acesta fiind materialul cel mai utilizat pentru structura cladirilor.

De ce beton?
Pentru ca este un material cu o multime de avantaje majore:

Este foarte stabil si rezista mult in timp;
Productia costa putin;
Poate fi turnat cu usurinta direct dintr-o cifa sau cu ajutorul unor pompe;
Rezista foarte bine la socuri si la agenti biologici;
Poate fi produs pe baza mai multor retete, in functie de nevoia constructorului.
De unde poti achizitiona beton in Iasi?
Pentru cei care doresc sa construiasca in Iasi, sursele de beton sunt din ce in ce mai variate. Exista doua optiuni: fabrici betonul direct pe santier cu ajutorul unei betoniere sau il comanzi de la o statie de beton.

Cea de-a doua varianta este mult mai atractiva, deoarece ai garantia unui beton de foarte buna calitate ( cu retetele respectate strict, fara impuritati si cu ingrediente bine alese ), eviti greselile muncitorilor si te poti bucura de material exact atunci cand ai nevoie.

Livram beton la cifa in Iasi si in zona metropolitana 
Pe o piata in care calitatea betonului este din ce in ce mai buna, noi asiguram cea mai buna optiune, atat din punct de vedere al calitatii, cat si din punct de vedere al pretului. Colaboram cu cele mai importante statii de beton din Iasi si imprejurimi si transportam beton de cea mai buna calitate pe toate santierele din judet. Livram beton in toate cartierele Iasiului ( Bucium, Nicolina, Dacia, Copou, Podu Ros, Pacurari, etc ), precum si in localitatile de langa oras ( Hlincea, Visan, Valea Adanca, Balciu, Miroslava, Barnova, Paun, Lunca Cetatii, Horpaz, Gaureni, Uricani, Valea Lupului,  Rediu, Breazul, Vanatori, Vulturi, Carlig, Cuza Voda, Dorobant, Sorogari, Aroneanu, Rusenii Noi, Olboca, etc). Daca ai nevoie de beton si te afli la o distanta de pana in 15 km de Iasi, ne poti contacta cu incredere!