Statii beton Pitesti

Preturi beton Pitesti

Preturi beton Pitesti 

Heracles Imob. srl. companie specializata in comertul betonului, ofera clientilor sai cele mai bune preturi in orasul Pitesti si localitati aflate pe o raza de 40km fata de oras. 3 statii de beton, 27 cife, si 7 pompe tip elefant ofera un flux constand de pana la 1000mc/zi de beton suficient pentru a asigura necesarul de beton in orice tip de lucrare din orasul Pitesti. 

Lista de pret afisata mai jos este valabila incepand din 01.01.2023, este informativa si nu reprezinta o oferta de vanzare din partea Pret-beton.ro, pentru o oferta personalizata proiectului Dvs. va rugam sa folositi calculatorul de pret din prima pagina a web-site-ului sau sa ne contactati telefonic la 0720316316

Loc productie Clasa beton Specificatii tehnice Pret cu TVA
Pitesti Beton C8/10(B150) S2/S3 nepompabil/pompabil 345lei/mc-358lei/mc
Pitesti Beton C12/15(B200) S2/S3 nepompabil/pompabil 365lei/mc-384lei/mc
Pitesti Beton C16/20(B250) S2/S3 nepompabil/pompabil 403lei/mc-410lei/mc
Pitesti Beton C20/25(B350) S2/S3 nepompabil/pompabil 436lei/mc-421leimc
Pitesti Beton C25/30(B400) S3             Pompabil        466lei/mc
Pitesti Transport beton Cife capacitate 9-10mc         20lei/km
Pitesti Servicii pompare Pompe tip elefant 24-42ml         550lei/ora

Pitesti este orasul de resedinta al judetului Arges si are o populatie de peste 150 000 de locuitori. Distanta mica pana in Bucuresti si fabrica auto de la Mioveni au transformat localitatea intr-una foarte atractiva pentru investitori si deopotriva pentru oameni care cauta sa se stabileasca in zone cat mai dezvoltate.

In ultimii ani, constructiile din Pitesti si din localitatile din apropiere au cunoscut o crestere mare, ceea ce a dus la o cerere considerabila de beton.

Daca esti din Pitesti sau din localitatile de langa si esti in situatia de a avea nevoie de beton pentru proiectul tau, indiferent ca este vorba despre o constructie civila sau una industriala, iti oferim posibilitatea sa il comanzi de pe site-ul nostru la cele mai bune preturi.

De ce sa comanzi beton prin noi?
Pentru ca iti putem oferi cele mai bune preturi beton. Colaboram cu mai multe statii de beton, asigurandu-te ca pretul final pe care il platesti este cel mai mic;
Pentru ca livrarile noastre sunt rapide, indiferent de localitatea in care te afli;
Pentru ca toate cifele sunt sigilate si sunt insotite de acte care demonstreaza calitatea betonului comandat;
Pentru ca avem o experienta vasta si te putem ajuta cu proiectul tau.
Ce tipuri de beton comercializam?
Poti comanda toate tipurile de beton de care ai nevoie in proiectul tau. Avem beton pentru fundatii, pentru stalpi, pentru centuri, pentru grinzi sau pentru sape is ne asiguram ca este de cea mai buna calitate.

Betonul pe care il comercializam este produs automatizat, nu are corpuri straine in el, respecta cu strictete cantitatile de material din reteta si este transportat in siguranta.

In ce localitati de langa Pitesti putem livra beton?
Poti comanda una sau mai multe cife de beton oriunde te-ai afla: in Bascov, Maracineni, Stefanestii Noi, Catanele, Bradu, Geamana, Albota, Hintesti, Smeura, Mosoaia, Prislopu Mic, Schiau, Argeselu, Micesti sau Mioveni.

Ce trebuie sa stii inainte de a comanda beton?
Dupa ce primesti betonul pe santier trebuie sa te asiguri ca acesta respecta conditiile optime de turnare: o temperatura intre 5 si 30 de grade Celsius, o inaltime maxima de turnare de 60 de centimetri, evitarea indoirii cu apa, care poate sa afecteze reteta si vibrarea corecta, in asa fel incat sa se mareasca gradul de compactare a produsului.

Un beton livrat de noi, care este bine turnat, poate sa reziste fara probleme zeci sau chiar sute de ani.