Statii beton Ramnicu Valcea

Preturi beton Valcea

Preturi beton Ramnicu Valcea 

Cele 3 statii de beton amplasate strategic, ofera servicii complete de productie, livrare si pompare beton in Ramnicu Valcea. Cele 23 de cife, capacitate 9-10mc. asigura un flux constant de beton proaspat in orice tip de santier din Rm Valcea. Heracles Imob Srl. garanteaza calitatea produselor comercializate prin eliberarea obligatorie, la orice comanda de beton livrata a declaratiilor de conformitate si a avizelor de insotire a marfii. Lista de preturi afisata mai jos este valabila incepand cu 01.02.2021 si nu reprezinta o oferta ferma de vanzare, pentru comenzi personalizate santierului Dvs. va rugam sa folositi calculatorul de pret beton si sa lansati comanda online, sau sa ne contactati telefonic la 0720316316.

Localitate productie Clasa beton Specificatii tehnice Pret  cu TVA
Ramnicu Valcea Beton C8/10(B150) S2/S3 nepompabil/pompabil 235lei/mc-240lei/mc
Ramnicu Valcea Beton C12/15(B200) S2/S3 nepompabil/pompabil 245lei/mc-245lei/mc
Ramnicu Valcea Beton C16/20(B250) S2/S3 nepompabil/pompabil 250lei/mc-255lei/mc
Ramnicu Valcea Beton C20/25(B350) S2/S3 nepompabil/pompabil 285lei/mc-295lei/mc
Ramnicu Valcea Beton C25/30(B400)                S3 pompabil 303lei/mc
Ramnicu Valcea Transport beton Capacitate cife 9-10mc 10lei/km
Ramnicu Valcea Servicii pompare Pompe tip elefant 24-36ml 550lei/ora
Ramnicu Valcea Aditivi beton: impermeabilizant/accelerator/intarzietor de priza  25lei/mc

Ramnicu Valcea este resedinta judetului Valcea si cel mai mare oras din acest judet. Cu o populatie de 110 000 de locuitori, este un oras dinamic, in care foarte multi oameni aleg sa isi traiasca viata.

Inconjurat de peisaje deosebite, cu o istorie de peste 700 de ani si o dezvoltare socio-culturala-economica constanta de-a lungul timpului, acest oras este intr-o continua constructie. Multe companii aleg sa isi stabileasca sedii aici si multi oameni isi construiesc resedinte, atat in oras, cat si in afara lui.

Pentru majoritatea acestor constructii este nevoie de beton. Spre deosebire de alte materiale, betonul are un pret redus, este usor de pus in opera, rezista la agenti biologici si la soc, nu este patruns de radiatii si poate fi produs oriunde.

Daca iti construiesti o locuinta si ai nevoie de beton insa, trebuie sa acorzi atentie catorva detalii.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi beton?
Sursa acestuia. Poti achizitiona beton gata produs in statii specializate sau poti alege sa il faci pe santier, intr-o betoniera. Cel mai adesea, prima varianta este mult mai buna, deoarece iti asigura un beton de inalta calitate, livrat in cife sigilate, fara corpuri straine in el si cu reteta respectata cu strictete.

Modul in care este transportat. Este bine sa fie transportat in cife speciale, in asa fel incat sa isi pastreze proprietatile pana la santier.

Tipul betonului. In functie de cantitatea de ciment, nisip si apa folosite la realizarea betonului, acesta poate fi de mai multe feluri : C8/10, C12/15, C16/20, C20/25, C25/30, etc. Fiecare dintre aceste tipuri este folosit pentru anumite parti ale constructiei deoarece fiecare are proprietati diferite.

Modul de turnare. Nu este suficient sa achizitionezi beton de buna calitate. Pentru a te bucura la maxim de el trebuie sa il torni in conditii optime.

Iti livram beton de cea mai buna calitate in Ramnicu Valcea si imprejurimi, la preturi foarte bune
Daca ai nevoie de beton suntem aici sa te ajutam. Avem o experienta de peste 11 ani si colaborari cu statii de beton din toata tara. Astfel, putem gasi cel mai bun pret pentru tipul de beton pe care il doresti si il livram pe santier in cel mai scurt timp.

Putem sa iti aducem beton atat in Ramnicu Valcea, cat si in toate localitatile de langa oras: Stuparei, Mihaesti, Buleta, Govora, Ocnele Mari, Vladesti, Dealu Mare, Bujoreni, Fedelesoiu, Racovita, Bydesti, Malureni, Cremenari, Galtofani sau alte localitati aflate in imediata apropiere a resedintei judetului Valcea.