Statii beton Tg Mures

Preturi Beton Targu Mures 

Targu Mures este un oras medieval, municipiul judetului Mures din Transilvania. Situat pe ambele maluri ale raului Mures, este unul dintre orasele magnetizante ale Ardealului, care atrage an de an noi localnici.

Populatia orasului este de 135000 de locuitori, aici regasindu-se cea mai mare comunitate maghiara din tara. 

Diversitatea culturala este cat se poate de benefica, in conditiile in care capitala Muresului ascunde o multime de obiective turistice de interes major : Cetatea Medievala, Biserica Bob, Turnul Prefecturii, etc.

Istoria orasului Targu Mures a inceput in urma cu mai bine de 7 secole, prima atestare documentata fiind din 1230. De atunci, imaginea localitatii a fost modificata continuu prin cladiri rezidentiale, industriale si culturale.

Procesul de constructie si de modificare a orasului nu s-a incheiat. Exista o multime de santiere in care sunt ridicate case, hale industriale sau cladiri de birouri, iar materialul cel mai folosit este betonul.

Care sunt avantajele betonului?

Utilizarea betonului si-a castigat popularitatea prin proprietatile interesante pe care le are acest material. In primul rand, este un material economic si usor accesibil. Format din ciment, nisip si pietris, poate sa fie gasit cu usurinta la statiile de beton din zona sau poate fi preparat direct pe santier.

De asemenea, este rezistent la foc, nu necesita intretinere, este versatil si poate avea diverse grade de rezistenta, in functie de reteta dupa care este preparat si in functie de armatura, de aditivi si de alte elemente.

Un dezvantaj al betonului ar fi faptul ca necesita anumite temperaturi pentru a fi turnat, insa acest dezavantaj este eliminat prin diverse metode de tratare termica sau prin folosirea unor cimenturi cu intarire rapida. Cei care doresc sa toarne beton in perioada rece, pot apela la incalzirea mediului cu aburi la presiune de 8-12 at sau pot incalzi cofrajele si armatura.

 

De unde poate fi achizitionat beton in Targu Mures?

Oferim cea mai buna solutie pentru santierele din Targu Mures, atunci cand vine vorba despre livrarea betonului. Colaboram cu cele mai mari statii de beton din zona si livram rapid cantitati mari de beton, indiferent de reteta pe care o cauti.

Putem livra atat in Targu Mures, cat si in localitatile de langa, precum Santana de Mures, Curteni, Sangeorgiu de Mures, Livezeni, Corunca, Cristesti, Craciunesti, Foi, Nazna, Berghia, Panet, Bradesti, Voiniceni, etc.

Betonul pe care il livram este de cea mai buna calitate, are un pret bine optimizat si este livrat in cife sigilate, insotit de toata documentatia necesara.