Cum Comand

  1. Introduceti adresa santierului dvs. In cazul in care nu avem acoperire in zona respectiva se va afisa mesajul “Ne pare rau, dar nu putem livra beton la adresa selectata”. In cazul in care strada dvs. nu este gasita de catre harta, va rugam sa introduceti o strada apropiata sau sa mutati cursorul in locul de pe harta unde se afla locatia santierului dvs. 
  2. Selectati tipul de lucrare pentru care aveti nevoie de beton, daca lucrarea dvs. nu se regaseste intre cele afisate selectati “alte elemente” si specificati in detalii pentru ce anume va trebuie betonul.
  3. Alegeti clasa de beton necesara proiectului dvs. Va rugam selectati beton cu diametrul agregatelor maxim 16mm daca aveti nevoie de pompa, si beton cu diametrul agregate maxim 31mm daca turnati direct din cifa. 
  4. Alegeti modalitatea de turnare : Turnare direct din cifa, pentru turnarile unde exista acces cu cifa (fundatii, platforme, fundatii de gard, hale,etc)
  5. Selectati cantitatea dorita. 
  6. Dupa parcurgerea acestor pasi, website-ul va afisa pretul pentru produsele selectate. Daca sunteti de acord cu oferta de pret va rugam completati datele necesare pentru facturare si numarul de telefon pentru contact. Selectati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile si apasati butonul "trimite precomanda".
  7. Veti primi un email cu specificatia ca am primit precomanda dvs si urmeaza sa va contactam.
  8. Dupa procesarea comenzii veti fi contactat de catre un reprezentant Heracles Imob pentru a clarifica detaliile comenzii si a va confirma posibilitatea de livrare si pretul final pentru produsele dorite. Va specificam ca preturile pot sa difere fata de cele afisate in site din cauza posibilitatii existentei anumitor taxe de zone, complexitatea lucrarii si a altor factori. 
  9. Dupa stabilirea toturor detaliilor legate de livrare veti primi documentul necesar  pentru efectuarea platii, plata se efectueaza prin transfer bancar pe baza de factura de avans sau factura proforma. Pentru a valida comanda ┼či a respecta termenul de livrare, va rugam sa efectuati comanda cu 48 ore inainte de livrare. Comanda se considera ferma in momentul in care plata este confirmata. 
Review-uri: