Despre Noi

Heracles Imob - beton pentru constructii in Bucuresti

Despre Noi

Lansat in 2009, pret-beton.ro este primul website dedicat comertului online de beton la cifa din Romania.  Administrat de o echipa cu peste 11 ani de experienta in comertul betonului, pret-beton.ro ofera clientilor sai produse si servicii profesionale, de calitate, bazate pe o indelunga practica in domeniul constructiilor. Cu o interfata usor de utilizat, pret-beton.ro vine in ajutorul cumparatorilor si a statiilor de beton partenere cu un soft conceput sa calculeze preturile la beton si servicii si sa gestioneze buna derulare a livrarilor de beton. 

Prin cele 10 statii de beton partenere situate in jurul Municipiului Bucuresti, asigura un raspuns promt la nevoile clientilor de beton, avand acoperire completa in Judetul Ilfov si Municipiul Bucuresti, inclusiv zonele centrale. 

Pandemia actuala a generat o migrare fara precedent a oamenilor catre zonele rurare din jurul marilor orase, dornici sa traiasca intr-un mediu curat si cu acces direct la resursele de baza. Acest fapt a dus la o crestere semnificativa a cosumului de beton necesar pentru constructia caselor si la un blocaj al producatorilor de beton, generand deficiente majore in calitatea serviciului de livrare beton. Pret-beton.ro vine in intampinarea acestui fapt cu experienta echipei sale manageriale si are ca obiectiv pentru inceputul anului 2021, acoperire Nationala in livrarea betonului. Principalele orase vizate sunt : Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Craiova, Constanta, Brasov, Galati, Ploiesti, Oradea, Braila, Arad, Pitesti, Sibiu, Bacau, Tg-Mures, Baia Mare, Buzau, Botosani, Ramnicu Valcea si Piatra Neamt. 

Va multumim ca ati ales echipa Pret-beton.ro!