Statie beton Campina

Oferta preturi beton Campina

Pret beton Campina

Situat intr-o zona ideala de rezidenta,pe valea Prahovei, municipiul Campina este poarta de intrare catre pricipalele zone turistice din zona si o zona preferata de locuit pentru cei ce doresc sa traiasca intr-un mediu curat si bine organizat administrativ.

Tot mai multi tineri din domenii ce permit lucrul de la distanta prefera sa-si construiasca case in zonele montane, cu aer curat si incojurate de natura, fapt ce a dus la o crestere semnificativa a consumului de beton in municipiul Campina si localitatile apropiate( Breaza, Comarnic, Cornu de jos, Baicoi, Floresti, Teleaga, Brebu, Tesila, Secaria, Valea Doftanei, Posada, Sinaia si alte zone limitrofe). Heracles Imob Srl. asigura necesarul de beton in toata Valea Prahovei oferind servicii de transport si pompare beton la cele mai inalte standarde.

Cele 9 automalaxoare de transport al betonului si cele 3 pompe pentru pomparea betonului asigura un flux constant pentru orice tip de lucrare din municipiul Campina si localitatile apropiate.

Preturile la beton afisate in lista de mai jos sunt preturi valabile incepand cu 20.01.2024, contin Tva. si sunt valabile loco statie de betoane Campina. Pentru preturi personalizate santierului Dvs. folositi calculatorul de pret beton sau sunati la numerele de telefon din pagina de contact pentru asistenta personalizata.

Preturi beton Campina

# Denumire beton Pret (tva inclus)
1 C8/10 diametru agregate max. 16mm 347 RON
2 C12/15 diametru agregate max. 16mm 363 RON
3 C16/20 diametru agregate max. 16mm 411 RON
4 C20/25 diametru agregate max. 16mm 431 RON
5 C25/30 diametru agregate max. 16mm 468 RON

Pretul la trasport pentru beton in Campina este de 14lei/km fara tva, capacitatea de incarcare a automalaxoarelor este de 8mc/transport. 

Din cauza fluctuatiilor in preturile cimetului si a agregatelor de balastiera preturile pot suferii modificari si nu reprezinta o oferta ferma de vanzare a Heracles Imob Srl. va rugam sa contactati un reprezentant de vanzari pentru o oferta de pret personalizata proiectului Dvs. din Campina

Precizam ca toate cifele sunt sigilate si fiecare transport este insotit de aviz si declaratie de conformitate a betonului. Puteti oricand, la orice livrare de beton sa efectuati probe ale betonului cu un laborator autorizat fara a fi nevoie sa anuntati in prealabil prelevarea lor. 

Multumim ca ati ales Heracles Imob. Srl.