Beton livrat in Tunari Pipera

Hala productie 1000 mp in Tunari – Pipera

Beneficiar: grup investitii

Beton utilizat la platforma din hala : c20/25

La aceasta lucrare a fost asigurat serviciul de elicopterizare a suprafetei betonate si aplicarea unui stat de cuart intaritor.

Betonul a fost asigurat din statia de betoane Afumati centura, si a fost transportat cu cife de beton capacitate 10/mc, pentru serviciul de pompare a fost utilizata o pompa fixa cu furtun lungime 70 ml. s-a mai utilizat si balast de compactare si refuz de ciur livrari efectuate cu autobasculante capacitate 25/mc.

Statia de betoane Afumati asigura livrarea de beton in zonele invecinate : Stefanesti de Jos, Pipera, Tunari, Moara Domneasca, Sindrilita, Sinesti, Branesti, Cernica, Fundulea, Lilieci, Petrachioia, Gagu, Dascalu si zona Andronache, Colentina, Pantelimon, Fundeni. Voluntari.

Beton livrat in Tunari Pipera
Beton livrat in Tunari Pipera

Casa si depozit Stefanesti de Jos

Suprafata construita casa 360mp, si suprafata depozit 400 mp

Beneficiar : Firma constructii si productie beton amprentat.

Tipuri de betoane utilizate la executia vilei si a depozitului : C12/15 pentru fundatie, c16/20, pentru elevatie, c20/25 pentru placa si stalpi si c25/30 pentru hala.

Cantitati livrate de Sc Zeta Technology aproximativ 780 mc beton, livrarea betonului a fost asigurata din statia de betoane Afumati. Transportul betonului a fost efectuat cu automalaxoare de beton capacitate 10 mc, pentru pomparea betonului a fost utilizata pompa de 34 ml si pompa statica cu furtul 80 ml. Pardoseala in hala a fost elicopterizata de catre beneficiar si a fost aplicat cuart pentru rezistenta sporita,Pentru pavajul din curte a fost aplicat beton amprentat unde a fost folosit beton clasa c25/30 cu aditiv de impermeabilizare si antrenor de aer.

Pentru comenzi de beton in zonele: Stefanesti de Jos, Pipera, Tunari, Moara Domneasca, Sindrilita, Sinesti, Branesti, Cernica, Fundulea, Lilieci, Petrachioia, Gagu, Dascalu si zona Andronache, Colentina, Pantelimon, Fundeni. Voluntari. va rugam sa sunati la 0749296886 sau folositi adresa de email office@preturibeton.ro, Multumim!