Beton amprentat

Beton Amprentat – de la 14 euro/mp

Pret 14 E/mp fara beton inclus (1 mc beton B350 = 259 lei transport inclus).

1 m3 de beton acopera 20 mp alei pietonale si 10 mp alee masina.

Betonul achitat de dumneavoastra : de la statie sau realizat pe loc cu betoniera noastra ( platiti numai pietrisul si sacii de ciment).

In acest pret de 14 E/mp in functie de lucrare sunt incluse: cofrag, meseriasi, deplasare, matrite, amprentare, doua straturi(colorant si intaritor), doua straturi de lac (unul pe baza de apa altul acrilic special), fibra, rosturi de dilatare.

Beton amprentat

Executam si lucrari de intretinere la 2,5 E/mp ( se poate face la 2-3 ani) in acest pret sunt incluse: reparatii, 2 straturi de lac (lac pe baza de apa, lac acrilic)

Sistemul de pavaj cu beton amprentat este unul dintre cele mai folosite in domeniul decorarilor datorita calitatii, rezistentei si aspectului si pentru ca poate fi personalizat in functie de dorinta fiecaruia.Aplicarea unui pavaj din beton amprentat este usor de realizat asa ca va vom descrie in mare pasii necesari de urmat pentru a putea aplica pavajul de beton amprentat : amenajarea terenului, cofrarea, nivelurile la care se doreste sa turnam grosimea betonul, aplicarea betonului mixat, aplicarea culorii si imprimarea betonului cu modelul dorit, spalarea si lacuirea betonului si de decrofarea suprafetei executate. Detalii la tel. 0749296886

Aplicare – Beton Amprentat

Din punct de vedere practic oriunde se poate turna beton puteti avea beton amprentat indiferent de conditiile climatice. Avand in vedere gama larga de modele si culori si costul redus al unui pavaj de beton amprentat alegerea betonului amprentat devine un lucru din ce in ce mai popular.

Tehnologie – Beton Amprentat

In tehnologia betonului amprentat conteaza foarte mult compozitia betonului utilizat. Betonul amprentat se face de obicei colorat, dupa cerintele clientului. Culoare se impregneaza in beton dupa ce este nivelat pentru ca aceasta sa poata fi absorbita, si sa dureze peste timp.

Pavajul de beton amprentat utilizeaza ca materie prima o masa proaspata de beton cu o inaltime de 8-10 cm aplicata pe o suprafata pregatita in prealabil. Dupa intinderea si nivelarea betonului se obtine o suprafata apta pentru aplicarea colorantului intaritor si trecerea la amprentare cu ajutorul matritelor speciale.

Colorantul intaritor compus din minerale si pigmenti va permite obtinerea texturii ideale ale fiecarui model, conferindu-i o rezistenta ridicata la uzura .

Finisarea betonului amprentat se va intregi prin folosirea unor rasini speciale ce vor da betonului textura, luciul si impermeabilitatea definitiva. Detalii la tel. 0749296886

Avantaje – Beton Amprentat

  1. Betonul amprentat nu se lasa in timp si nu se scufunda.
  2. Betonul amprentat nu este afectat de vremea extrema.
  3. Betonul amprentat dureaza o „viata”.
  4. Betonul amprentat poate avea o multime de texturi si culori.
  5. Betonul amprentat se poate folosi atat in exterior cat si in interior.
  6. Betonul amprentat are un cost de realizare foarte mic.

Pavaj – Beton Amprentat

Va oferim servicii de pavaj exterior / interior prin tehnologia betonului amprentat (pavaje, alei, etc.). Betonul amprentat este o solutie perfecta in amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor el se poate folosi si pentru amenajarea zonelor inguste de asemenea.

In Romania betonul amprentat se aplica de peste 15 ani dar in momentul actual a atins cel mai mare nivel de dezvoltatre datorita amplificarii gamei de culori si modele care permit alaturi de aditivi si rasina un sistem pavimentos durabil, agreabil si rezistent. Detalii la tel. 0749296886

Pavaj clasic sau pavaj din beton amprentat?

Diferentele intre pavajul clasic si betonul amprentat vin in primul rand din modul de aplicare: pavajul este aplicat dala cu dala, in timp ce aspectul de pavaj al betonului amprentat este dat de utilizarea matritelor si a culorilor

Pavajul din beton amprentat are urmatoarele avantaje si dezavantaje : se aplica rapid, nu apar spatii intre dale (nu aveti probleme cu buruienile sau cu infiltrarea apei), textura si culoarea pot fi personalizate, in cazul in care se doreste spargerea pavajului betonul spart nu mai poate fi refolosit.

Pavajul simplu are urmatoarele dezavantaje si avantaje: fiecare dala poate fi remontata (acesta e singurul avantaj al pavajului clasic in fata betonului amprentat), apar spatii intre dale, setul de culori si texturi este limitat, durata de aplicare este mai lunga fata de aplicarea betonului amprentat. Detalii la tel. 0749296886